Obecnie Firma oferuje swoim Klientom następujące przetwory:

- Półtusze wieprzowe
- Ćwierćtusze wieprzowe
- Mięso wieprzowe w elementach:
- biodrówka,
- boczek,
- głowa,
- golonka,
- karkówka,
- kości,
- łopatka,
- nogi,
- pachwina,
- podgardle,
- schab,
- szynka,
- żeberka mostki
- żeberka paski
- sadło,
- ogony,
- mięsa drobne,
- słonina,
Ponadto oferujemy wyroby tradycyjne.
Wędzimy metodą tradycyjną drzewem dębowym i olchowym w oparciu o staropolskie receptury dzięki czemu nasze wyroby posiadają niepowtarzalny smakj i akość.
Nasze sztandarowe wyroby, wędzone na miejscu o tradycyjnym smaku i naturalnym składzie cieszą się z dnia na dzień coraz większym uznaniem wśród naszych klientów, którzy cenią własne zdrowie i swojej rodziny.

W swoim asortymencie posiadamy:
- Boczek (wędzony parzony, wędzony surowy)
- Baleron
- Kiełbasa (firmowa pieczona, czosnkowa, parówkowa, chłopska, żywiecka, krakowska, grillowa)
- Parówki
- Pasztetowa
- Pieczeń
- Polędwica (wędzona, tradycyjna, łososiowa tradycyjna)
- Ogonówka (wędzona tradycyjna, wędzona)
- Mielonka
- Salceson brunszwicki
- Salceson włoski
- Szynka (wędzona, sdworska)
- szynkowa
- Kaszanka
- Blok kanapkowy
- PASZTET
- KRESOWIAK
- PODGARDLE wędzone
- Pachwina wędzona
- Słonina prasowana
Ponadto firma świadczy usługi uboju i rozbioru tuczników wieprzowych.
Główne procesy zachodzące w Firmie: sprzedaż i obsługa klienta, zakupy, produkcja, dostarczanie wyrobów.
Firma sprzedaje swoje produkty na rynek krajowy oraz Unii Europejskiej.
Firma spełnia wszystkie normy i wymagania Unijne i dzięki temu krąg odbiorców stale się powiększa.